Gaat u op vakantie of een paar dagen weg, en zoekt u een oppas?

Dan kan ik u helpen! Ik heb een vakantie opvang en wil uw dieren best een poosje opvangen!

Vakantie opvang
Uw gerbils worden bij mij gebracht in hun eigen kooi of in een kooi van mij. Ze zullen als u op vakantie bent alle verzorging krijgen die ze nodig hebben. Elke dag vers water en voer, een schone zandbak en alle aandacht die ze verdienen!

Voor prijsopgave klik hier: tarieven
Bij brengen in de ochtend wordt die dag meegerekend. 
Bij ophalen in de avond wordt die dag meegerekend.

LET OP: Ik vraag een aanbetaling vooraf van 50% van het hele bedrag.
Dit is om te voorkomen dat men gerbils bij mij achterlaat en niet meer op komen halen, dan dekt de aanbetaling een gedeelte van de kosten die ik erna zal hebben.
LET OP: Ik vraag tevens of u uw gerbils uiterlijk 1 dag voor het brengen anti parasiet wil toedienen.

Zodra er een gerbil medische verzorging nodig heeft, zal de hulp worden ingeschakeld van een dierenarts in de buurt, die ervaring heeft met gerbils. Alle rekeningen en gegevens van de behandeling worden bewaard en aan u, als eigenaar, overgedragen bij terugkomst van de vakantie. Alle kosten zijn voor rekening van de eigenaar. Bij het overlijden van een gerbil ben ik niet aansprakelijk.

LET OP: Ik aanvaard alleen gerbils die per twee zitten, geen gerbils die alleen of per groep zitten. Tenzij de eenzame gerbil bij mij gekoppeld wordt aan een maatje in deze periode.
LET OP: Ik aanvaatd geen gerbils in een permanente split, gerbils horen samen gehuisvest te worden en niet hun leven lang apart d.m.v. een split.

LET OP: Ik accepteer enkel gerbils die zijn behandeld met een antiparasitair middel (voor zowel endo- als ectoparasieten).

Aangezien ik een beperkte ruimte heb raad ik u aan tijdig te reserveren. Hieronder kunt u zien welke dagen al geboekt zijn en op deze dagen kunt minimaal tot niet meer reserveren. Stuur mij uw vakantie vraag door en dan hoort u van mij of ze er nog bij kunnen logeren.
 


 

Op dit moment is er in 2015 geboekt in de volgende periode:


8 juli - 26 juli (Linda, mijn hok)
11 juli - 8 augustus +/- (Senta, eigen hok)
17 juli - 8 augustus (Annemarie)