Bent u op zoek naar een mooie glazen kooi voor uw gerbils? Mijn collega fokker maakt mooie bakken (met of zonder plateaus) op maat, zoals u ze wenst!
Tevens heeft zij een gerbil webshop waar ze producten verkoopt die 100% veilig en leuk zijn voor gerbils. Zij verkoopt o.a. bodembedekking, speeltjes, huisjes, voerbakjes, drinkflesjes, verzorgingsmiddelen en nog veel meer. Neem gerust vrijblijvend een kijkje op haar website.

Zij heeft ook een aparte site voor perfecte huisvesting voor uw knager. In dit geval niet alleen voor gerbils, maar ook voor de hamster en de muis:

www.knaagdieren-kooi.nl

www.gerbil-kooi.nl

Vind u het leuk om over gerbils te praten/ vragen te stellen, foto's van uw gerbils te laten zien en onderwerpen en foto's van andermans gerbils te bekijken?
Komt u dan eens langs bij het gezelligste gerbilforum:

Gerbil Forum

Om een optimale stevigheid, esthetiek en comfort te garanderen, de 40mm Oyster replica horloges cartier geval met een gladde rand en de brede armband met een opvouwbare Oysterclasp zijn gemaakt van 904L staal. Door de stand van de techniek replica horloges rolex daytona magnetische afscherming in de behuizing, de zwarte wijzerplaten nep Rolex replica horloges geniet uitstekende weerstand tegen ruis.